Het team van Mász

Thomas Vugts | chef-kok en eigenaar

Thomas Vugts (1996) is Mász in het voorjaar van 2021 begonnen. Na zijn koksopleiding bij de Rooi Pannen kookte hij in meerdere restaurants, waaronder een sterrenzaak. 

“Het is mijn passie om met verse ingrediënten een subliem gerecht te maken. Bij de aanblik van een terugkomend leeg bord weet ik: het heeft de gast gesmaakt. Dat is het gevoel waar ik voor ga.” 

Thijs van der Aa | bedrijfsleider

Met oog voor detail bereidt Thijs van der Aa (1996) de signature cocktails van Mász. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de gastbeleving. 

“Ik houd van levensgenieters, zoals ik ook van het leven geniet. Ik vind het prachtig om bij te mogen dragen aan een bijzondere avond van anderen.”

Kevin van de Ven | chef-kok

Kevin kookte al als kleine jongen voor zijn ouders. Na een studie aan de Rooi Pannen heeft hij gewerkt in meerdere sterrenzaken. Bij Mász brengt hij die ervaring in als chef-kok.

“Graag zie ik u binnenkort genieten van een van onze creaties die we samen als keukenteam voor u bereiden.”

Marre Figge | assistent-bedrijfsleider

Marre Figge (1999) is afgestudeerd aan het Glion Institute of Higher Education. Een hogere hotelschool in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. De kennis die zij daar opdeed, brengt zij bij Mász in de praktijk.

“Gastvrijheid staat bij mij hoog in het vaandel. Het leukste vind ik om gasten vaak te mogen ontvangen om een persoonlijk band op te bouwen.”