Het team van Mász

Thomas Vugts | chef-kok en eigenaar

Thomas Vugts (1996) is Mász in het voorjaar van 2021 begonnen. Na zijn koksopleiding bij de Rooi Pannen kookte hij in meerdere restaurants, waaronder een sterrenzaak. 

“Het is mijn passie om met verse ingrediënten een subliem gerecht te maken. Bij de aanblik van een terugkomend leeg bord weet ik: het heeft de gast gesmaakt. Dat is het gevoel waar ik voor ga.” 

Robbin Schoenmaker | bedrijfsleider

Voor Robbin Schoenmaker (1998) staat gastvrijheid op 1. Haar eerste stappen in de horeca zette ze op de hotelschool, gevolgd door een opleiding International Hotel Management. 

“Niet alleen in de keuken komt het aan op oog voor detail. Ook in onze bediening houden wij oog voor de gast, voor zijn of haar wensen en behoeften. Mijn werk is geslaagd als onze gasten met een glimlach het restaurant verlaten nadat ze een heerlijke avond hebben gehad.” 

Kevin van de Ven | chef-kok

Kevin kookte al als kleine jongen voor zijn ouders. Na een studie aan de Rooi Pannen heeft hij gewerkt in meerdere sterrenzaken. Bij Mász brengt hij die ervaring in als chef-kok.

“Graag zie ik u binnenkort genieten van een van onze creaties die we samen als keukenteam voor u bereiden.”

Thijs van der Aa | assistent-bedrijfsleider

Met oog voor detail bereidt Thijs van der Aa (1996) de signature cocktails van Mász. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de gastbeleving. 

“Ik houd van levensgenieters, zoals ik ook van het leven geniet. Ik vind het prachtig om bij te mogen dragen aan een bijzondere avond van anderen.”